Toteuttamiamme projekteja

Tällä sivulla on valikoima joistain toteuttamistamme projekteista. Kaikkea emme voi esitellä mutta tässä joitain esimerkkejä.

Meriset

Vuorovaikutteinen mobiilisovellus, joka tutustuttaa risteilyvieraan itäisen Suomenlahden ympäristöön ja sen historiaan.

Longer Golf Drive

Golf fitness -sovellus Android ja iOS -alustoille. Sovellus sisältää helposti ymmärrettäviä ohjeita ja videoita treeniliikkeistä, joilla käyttäjä saa enemmän pituutta lyönteihinsä.

Apopad

Apopad on ensisijaisesti apteekeille suunnattu verkkopohjainen työkalu yrityksen sisäiseen kommunikointiin. Toteutukseen kuuluu selainpohjainen käyttöliittymä sekä sovellukset Android ja iOS -laitteille.

KYMark

Projekti on toteutettu yhteistyönä Karhulan teollisuuspuistoyhdistyksen kanssa. Verkkosovellus esittelee suomen historian teollisuuteen liittyvää katoavaa arkkitehtuuria. Sivusto hyödyntää mobiilipaikannusta tiedon esittämisessä ja löydettävyydessä. Projektiin kuuluu myös sovellukset Android ja iOS -laitteille.

Jäteappi

Mobiilisovellus iOS ja Android -alustoille. Sovellus toteutettiin osana Cursor Oy:n osatoteuttamaa KIERTO -hanketta. Sovelluksen avulla käyttäjä voi raportoida jäteastioiden tilaa ja jätepisteen kuntoa. Sovellukseen kuuluu myös lajitteluopas ja jätehaku, joiden avulla käyttäjä saa tietoa jätteiden oikeasta lajittelusta.

Beando

Mobiili- ja web-sovellus. Sovellukset toteutettiin tilaustyönä Kasvajat ry:lle. Kyseessä on sovellus, jolla käyttäjät voivat arvioida ja seurata omaa henkistä hyvinvointiaan. Sovelluksen web- ja mobiiliversiot toimivat yhdessä ja käyttäjä voi kirjautua järjestelmään halutessaan kumman tahansa käyttöliittymän kautta.

Jälkipoltto -SIIPI

Jälkipoltto Oy:lle toteuttama -SIIPI sovellus on tarkoitettu työkaluksi yrityksen projektien hallintaan. Järjestelmä sisältää myös asiakkaille suunnitellun käyttöliittymän, jossa projekteihin osallistuvat yritykset ja heidän työntekijänsä pääsevät lukemaan henkilökohtaisia kunto- ja ravintosuunnitelmiaan sekä täyttämään projektiin liittyviä kyselyitä.

Verkkosovellus toimii kaikissa moderneissa selaimissa ja sisältää asiakasnäkymistä mobiilioptimoidut sivut.

Kymi Kayaking

Kymijoen koskiin sijoittuva koskenlaskupeli on toteutettu yhteistyönä Kaakko135-hankkeeseen Kotka-Hamina -seudun matkailunedistämistä pelillisin keinoin.

Pelissä lasketaan koskia Kymijoen tutuissa ympäristöissä. Pelissä on kuusi koskea joiden profiili perustuu osittain maanmittauslaitoksen korkeusdataan. Peliä varten toteutettiin myös maastoeditori, joka mahdollisti Kymijoen ympäristön mallintamisen peliin 3D-muodossa. Kymi Kayaking julkaistiin Androidille tammikuussa 2015.

Pelipalvelin (Superplus Games)

Palvelinohjelmisto mobiilipelaajien yhdistämiseksi pelin oman käyttöliittymän kautta. Palvelinohjelmisto on suunniteltu helposti skaalautuvaksi jopa erittäin suurella määrällä yhtäaikaisia pelaajia eri puolilla maailmaa. Projektin tilasi Helsinkiläinen pelialan yritys Superplus Games Oy.

Alien Explorer

Mobiilipeli iOS ja Android -alustoille. Peli on kokonaisuudessaan yrityksen oma tuote mukaanlukien graafinen ulkoasu, audiototeutus sekä kenttien, pelimekaniikan ja pelattavuuden suunnittelu ja toteutus. Ainoastaan pelin musiikki on ulkopuolisen tahon toteuttama.

Wahti home automation

Wahti kodinvalvontapalvelun kotiautomaatioon liittyvä osuus. Toteutukseen kuului palvelimen ja Wahti-keskusyksikön ohjelmallinen suunnittelu ja toteutus.

Asiakkaitamme

Tämä sivu käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.